maanantai 3. maaliskuuta 2014

Entä jos hääpäivänä sataa...

... no ei haittaa!
Meillä on nimittäin jo varauduttu myös tähän täysin mahdolliseen sattumaan, että hääpäivänä voi hyvinkin olla sadesää. Hankin häitä silmällä pitäen jo viime syksynä kuvan kaltaiset läpinäkyvän sateenvarjon, jonka avulla toivottavasti säästytään pahemmilta kastumisilta. Ennestään löytyykin kotoa kirkkaan keltaiset kumisaappaat, joten tarvittaessa nekin päätyvät hääpäivänä jalkaan.



Meitä ei siis sade haittaa, vaikka tietenkin mielellämme oltaisiin ainakin hääkuvissa auringonpaisteessa. Netti on kuitenkin täynnä tosi upeita kuvia, joita on sateella otettu, joten ei sekään suuri katastrofi olisi. Lähinnä huolissani olisin kuvaajan kamerasta!

Ajattelimme jo hyvissä ajoin miettiä mahdollisia sisäkuvaustiloja, jos sitä vettä puskee jokasuunnasta. Meitä kiinnostaa rustiikkiset, teollsuushenkiset ja myös tosi modernit tilat. Vinkkejä vastaanotetaan, mielellään Helsingin alueelta? Missä muuta aikovat / ovat otattaneet huonolla säällä kuvat, kun studio ei tule kyseeseen?


3 kommenttia:

  1. Toi sisäkuvaustilojen kartoitus on kyllä hyvä ottaa huomioon :)
    Me taidettiin päättää, että jos vettä ja rakeita tulee taivaan täydeltä niin otamme kuvat häiden jälkeen joku toinen päivä tai jos säätiedotusta voi tutkailla etukäteen niin hääviikolla :) vaikka onhan se hirmu tylsää, mutta helpottais aikataulullisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on tietysti ideaa! Me aiotaan ottaa hääpäivän jälkeen trash the dress kuvat, joten viimeistään silloin voidaan ottaa myös "perinteisempiäkin" kuvia aluksi, eli ei siinä mielessä meilläkään mikään paniikki ole kuvauksen kanssa. Mieluusti kuitenkin hääpäivänä hääkuvat, mutta varasuunnitelmia on hyvä olla olemassa :)

      Poista
  2. Oi tuo läpinäkyvä sateenvarjo on kyllä kiva. :) Täytyisi itsekin hommata sateenvarjo sadetta varten. Kumpparit löytyykin myös jo kotoota. :)

    VastaaPoista