sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Häiden ohjelma

Meille on ollut suunnittelujen alusta asti selvää, ettei häissämme tulla näkemään perinteisiä ohjelmanumeroita. Niin hauskoja kuin ne onkin, on morsiamenryöstöt, lakanan taittamiset ja kengän nostot nähty jo niin monissa häissä, että haluamme omat häämme pitää näistä vapaina :) Ei sillä että niissä perinteissä olisi jotakin vikaa, päinvastoin. Omiin häihimme ne vaan eivät tunnu sopivan. Emme myöskään välitä nolata morsianta, sulhasta tai perheenjäseniä ja ystäviämme erinäisten nolaamisen puolelle menevien ohjelmanumeroiden johdosta. 

Pitkään ajattelimme että häistämme tulee täysin leikittömät. Nyt kuitenkin tilanne on vähän muuttunut ja jotakin pientä on sittenkin tulossa :)

Yksi näistä häidemme ohjelmista tulee ainakin olemaan HÄÄBINGO! Perinteeksihän tuokin varmasti kohta mielletään, niin monissa blogeissa olen siihen jo törmännyt. Alunperinhän hääbingo on sekin tullut amerikasta, eikä tämä sinänsä ainakaan itselleni ole uusi idea tämäkään. Olin nimittäin neljä vuotta sitten kaasona ystäväni häissä ja silloin löysimme tuon idean. Kaason häihin se jäi sitten toteuttamatta, kun muuta ohjelmaa oli jo sen verran paljon. Idea muistui mieleen omien häiden suunnittelun alkaessa. Alunperin sitäkään en tosin ollut aikomus ottaa ohjelmistoon, mutta niin paljon positiivista kommenttia olen siitä lukenut, että mieli muuttui :)


Uskomme että vieraidemme joukosta löytyy sen henkisiä juhlijoita jotka innokkaasti lähtevät kisaamaan. Siellä saatetaan nähdä ihan kunnon taisteluitakin bingovoitosta ;) Näitä bingoja voi tehdä itse jos omistaa vähän visuaalista silmää tai niitä voi tilata valmiiksi suunniteltuina. Valmiita bingoja omilla toiveilla voi tilata ainakin Makealta.

Meidäön bingo on vielä vaiheessa ja se tehdäänkin vasta myöhemmin kun muut tyylimme on täysin selvillä. Haluaisin kuitenkin kysyä, mitä mieltä te muut bingon toteuttajat olette, tuleeko bingon saaneille keksiä jotakin lahjottavaa vai riittääkö voittajalle pelkkä kunnia? Millaisia palkintoja olette antaneet tai keksineet? Me haluamme ehdottomasti antaa 1-3 voittajalle pienet palkinnot, mutta emme toistaiseksi ole keksineet sellaista, joka miellyttäisi varmasti mahdollisimman monia iästä ja sukupuolesta riippumatta :) Vinkkejä vastaanotetaan!

Kuva lainattu täältä

2 kommenttia:

  1. Toi bingo on varmasti hauska ohjelmanumero, meilläkin se varmasti toteutetaan!
    Joku palkinto on kunnian lisäksi hyvä olla, aika perinteinen varmaan joku pullo kuohuvaa tms. Voishan vaihtoehtona olla joku iso karkkipussi tms. jos voittajana on lapsi tai absolutisti :)

    VastaaPoista
  2. Hääbingo on kyllä näyttävästi ollut esillä hääblogeissa, mutta harvoissa häissä sitä todellisuudessa on vielä nähty. Saa nähdä, kun omat häät häämöttää 2016, onko tätä nähty jo niin paljon että ähkyttää :D Haasteena ehkä löytää ne omanlaiset ja erilaiset bongattavat! :)

    VastaaPoista